افزایش حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی از هفته آینده پرداخت می شود

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: افزایش حقوق مستمری بگیران این سازمان از یکشنبه هفته آینده پرداخت می شود.

سید تقی نوربخش عصر پنج شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی تفرش از توابع استان مرکزی افزود: حقوق مستمری بگیران در سال جاری نسبت به مدت مشابه قبل، بین 15 تا 17 درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: حدود نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و پنج میلیون نفر نیز از این سازمان مستمری دریافت می کنند.

وی گفت: نیازهای درمانی مستمری بگیران و تهیه عینک، عصا، بن خواروبار و کمک هزینه مسکن آنان در حد بضاعت تامین اجتماعی تامین می شود و در دو سال اخیر قدمهای موثری در این خصوص برداشته شده است.

نوربخش اضافه کرد: به رغم کاهش قیمت نفت و برخی فشارهای اقتصادی ناشی از تحرمیها، سازمان تامین اجتماعی در سال 93 تعهدات خود را به طور کامل انجام داد و درهمین راستا پرداختهای درمانی 60 درصد افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: در دولت تدبیر و امید قدمهای بزرگی در راستای خدمت به افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی به ویژه در بخش درمان برداشته شده است .

وی افزایش اعتبار دفترچه های تامین اجتماعی را یکی از راهبردهای مهم دانست گفت: این سازمان در این زمینه نیز قدمهای موثری برداشته است.

وی طرح تحول نظام سلامت را یک طرح کارا توصیف کرد و گفت: پیش از این طرح، بیش از 70 درصد هزینه های درمانی توسط مردم پرداخت می شد که این امر گاه خانواد ها را به زیر خط فقر می برد.

نوربخش با بیان اینکه رئیس جمهور و دولت با شجاعت طرح تحول نظام سلامت را اجرایی کردند، افزود: در اجرای این طرح با تزریق منابع مالی به بخش درمان دولتی و تامین اجتماعی، هزنیه های درمانی از جیب مردم به شش درصد کاهش یافت.

وی اظهار کرد: طرح تحول نظام سلامت همچنین باعث کاهش بی انضباطی ها، بهبود روابط پزشک و بیمار و کم شدن هزینه های زائد شده است.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش از آغاز توزیع سهمیه بیمه صد هزار کارگر ساختمانی از شنبه هفته آتی خبر داد.

*** همدلی و همزبانی لازمه کار دولت است

سرپرست استانداری استان مرکزی نیز در این مراسم ، لازمه کار دولت را ایجاد همدلی و همزبانی دانست و گفت: یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید ، اجرای طرح تحول نظام سلامت در 9 محور بوده است که جا دارد از رییس جمهوری و وزارت بهداشت و درمان و تلاش مجدانه آنان برای به ثمر رسیدن این طرح تقدیر شود.

شکرالله حسن بیگی با بیان اینکه یک میلیون و 400 هزار نفر در سطح استان مرکزی یارانه بگیر هستند، بیان کرد: در این خصوص باید چاره اندیشی اساسی شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با حذف کسانی که یارانه نمی خواهند این رقم در امر بهداشت و درمان و اجرای پروژه های عمرانی عام المنفعه هزینه شود.

*** تحولات بسیار خوب در بخش درمان تامین اجتماعی 

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان درمجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت:در دولت تدبیر و امید در حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی شاهد تحولات بسیار خوبی بوده ایم.

عباس صلاحی افزود: حدود 40 میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و با توجه به حجم بالای فعالیت ها ، مسوولیت این سازمان در قبال شمار زیاد بیمه شدگان بسیار سنگین است.

وی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خانه ملت در زمینه تسریع در بررسی لوایح مربوط به سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و تصویب قوانین راهگشا در این خصوص آمادگی همکاری هستند.

وی همچنین، خواستار تامین سهمیه بیمه برای کارگران ساختمانی تفرش و ارتقای تامین اجتماعی شهرستان فراهان از نمایندگی به اداره شد.

*** 64 درصد جمعیت استان مرکزی زیر پوشش تامین اجتماعی قرار دارند

مدیر کل تامین اجتماعی استان مرکزی هم شمار بیمه شدگان اصلی در استان مرکزی را 293 هزار و 219 نفر اعلام کرد و گفت: با لحاظ کردن افراد اصلی و تبعی بالغ بر 900 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که این تعداد معادل 64 درصد از جمعیت یک میلیون و 414 هزار نفری استان مرکزی را شامل می شود.

کیومرث طهماسبی تعداد مستمری بگیران استان مرکزی را 54 هزار نفر ، مقرری بگیران بیکاری تا پایان اسفندماه 1393 را پنج هزار و 47 نفر و تعداد کارگاه های فعال این خطه را 23 هزار و 435 کارگاه و میانگین دستمزد مشمول پرداخت حق بیمه را 10 میلیون و 991 هزار و 404 ریال ذکر کرد.

وی اظهار کرد: اداره کل تامین اجتماعی استان مرکزی از ادارات کل تیپ دو با 15 شعبه مستقل دارای چهار شعبه اقماری ، چهار شعبه کارگزاری و 401 نیروی انسانی است.

وی اضافه کرد: تفرش دارای هشت هزار و 525 بیمه شده اصلی ، 629 کارگاه فعال و 746 خانوار مستمری بگیر است.

*** اقدامات درمانی تامین اجتماعی در استان مرکزی 

به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی ، ایجاد سه بیمارستان ملکی در شهرهای اراک ، ساوه و شازند ، راه اندازی شش مرکز درمان سرپایی در سایر شهرهای استان و ارتقای اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) از جمله طرح های توسعه بخش درمان تامین اجتماعی در سال 93 در استان مرکزی بوده است.

دکتر بابک عدلی افزود: بیمارستان امام خمینی (ره) اراک با ضریب اشغال 85 درصد تخت در سال گذشته بالاترین رتبه عملکردی را در سطح کشور کسب کرد و تعداد سزارین ها در آن نسبت به سال 92 شش درصد کاهش و تعداد زایمان های طبیعی این مرکز درمانی 12 درصد افزایش یافت.

وی اظهار کرد: استان مرکزی در سال گذشته در رتبه چهارم استان های کشور را کسب کرد که توانستند بطور کامل بیمه شدگان را پذیرش کنند.

عدلی بیان کرد: ساخت درمانگاه ملکی در خمین ، راه اندازی بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) اراک و افزایش تعداد تخت های بیمارستان شهید چمران ساوه به 32 تخت ، اولویت های برنامه ای مدیریت درمان اداره کل تامین اجتماعی استان مرکزی در سال جاری است.

درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان تفرش در زمینی به مساحت چهار هزار متربع مربع در زیربنای دو هزار و 400 متر مربع در سه طبقه شامل بخشهای پزشکی، آزمایشگاه و واحدهای اداری و مالی احداث می شود.

برای ساخت این درمانگاه 50 میلیارد ریال و به همین مبلغ نیز برای تجیهز آن اختصاص یافته و قرار است ظرف 18 ماه در مدار بهره برداری قرار گیرد.

شهرستان تفرش با 26 هزار نفر جمعیت در 85 کیلومتری جنوب شرقی اراک - مرکز استان مرکزی- واقع شده است. 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : جمعه 4 ارديبهشت 1394 | 1:8 | نویسنده : علی رضا جعفری |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.